Presseklipp

 

Satser på kvalitet. Drammens Tidenene 16.04.2009: 

http://dt.no/article/20090416/NYKULTUR/14636552/1063/NYHET

 

 
Dagbladet, 15. juni 2008

Etter to års pause fra film og tv, vender Sven Nordin tilbake - på en lavbudsjettsfilm fra Drammen.


- Hadde jeg denne skjorta på meg i går? Sånne kontiunitetsgreier må du ikke spørre meg om. Jeg vet bare hvilken finger jeg hadde ringen på i går, fleiper Sven Nordin på filmsettet i «Albjerk bil»s lokaler i Drammen.

Idealismeprosjekt
Etter å ha vært i Bergen og Oslo med Ibsens «Brand» er Nordin tilbake på filmsettet, etter over to års pause, i det idealistiske langfilmprosjektet «Ulykken». Hovedrolleinnehaver Rune Temte ville lage film, med regissør og manusforfatter Marcelino Martin Valiente på laget. Da filmen fikk lite offentlig støtte, gikk Temte egenhendig til næringslivet i Drammen og samlet inn tre millioner for å gjøre drømmen til virkelighet.

Les hele artikkelen på dagbladet.no
 
Ikke ring oss, vi ringer deg
Drammens Tidende, 28. mars 2008

Joakim Johansen (10) fulgte skuespillerdrømmen og møtte opp på audition på Gulskogen senter for å få en sjanse. Skuespiller Rune Temte tok seg av alle de oppmøtte.


Da ringer vi deg hvis det blir noe, sier skuespiller Rune Temte og klapper en liten jente i 10-årsalderen med en stor skuespillerdrøm, på skulderen.

- Vi ringer ikke hvis de ikke kommer med. Det er kanskje litt ubarmhjertig, men det er jo fryktelig stas å få en telefon om at man er med, mener Temte.

Skuespiller Rune Temte og regissør Marcelino M. Valiente jaktet i dag på skuespillertalenter og statister som kunne passe inn i filmen ”Ulykken” som skal spilles inn i Drammen om noen måneder. Og det er fortsatt flere sentrale roller som skal besettes, i tillegg til at filmteamet trenger rundt 40 statister.

Les hele artikkelen på dt.no
 
« StartForrige123NesteSiste »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL