Spindfilm
SpindFilm holder til i Solbergelva i Nedre Eiker ved Drammen. Spindfilm er et prosjekt under Temte Productions as, et produksjonsselskap for teater og film som i løpet av de siste 15 årene har gjort en rekke vellykkede prosjekter.

SpindFilm produserer og utvikler kortfilm- og langfilmprosjekter og ønsker med sine prosjekter å danne grunnlaget for et filmmiljø i Drammen og Nedre Buskerud. Vi har jobbet med vår første spillefilm i 2 år og skaffet 3 millioner kroner fra private sponsorer, bedrifter, Buskerud Fylkeskommune og Nedre Eiker og Drammen kommune.

SpindFilm har produsert to kortfilmer, "Cargo" og "Berørt", og bygger nå videre på de sentrale menneskene i disse prosjektene; Marcelino Martin Valiente (regi/manus), Rolv Håan (foto), Jacob Hultgren (klipper), Sven Nordin og Rune Temte. Vi har også tidligere jobbet nært med Morten Thomte, den andre manusforfatteren.

Begge filmene er i Norsk Filminstitutts system og har gjestet en rekke festivaler. Videre er de presentert på kino og TV. "Cargo" er å finne på ”Norsk Kort 2006”.

Les mer på SpindFilms hjemmeside